Sevilen kaymakamımız Türkoğlu, ilçemize veda etti

Mülki Amirler Kararnamesi ile Erzincan’ın Kemah Kaymakamlığı’na atanan Türkoğlu’na veda yemeği verildi.

Sevilen kaymakamımız Türkoğlu, ilçemize veda etti
Gündem 28.08.2023 09:51:00 2591 0

Görev yeri değişen ilçe Kaymakamımız Ökkeş Safa Türkoğlu, kurum amirleri, esnaf, vatandaş ve siyasi parti yöneticileriyle veda yemeğinde bir araya geldi.

Mülki Amirler Kararnamesi ile Erzincan’ın Kemah Kaymakamlığı’na atanan Türkoğlu’na veda yemeği verildi.

Tiryandafil Restoran’da düzenlenen yemekte konuşan Kaymakamımız Türkoğlu, 2 yılı aşkın bir süredir burada görev yaptığını ve Darende’yi çok sevdiğini söyledi.

Şeyh Hamid-i Veli (Somuncu Baba) ve Osman Hulusi Efendi´nin diyarında görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Türkoğlu, “Bu kadim ve güzel ilçeye veda ediyorum. Dönüp ardıma baktığımda, sizlerle beraber olduğum günlerde hep güzel şeyler hatırlayacağım. Darende meslek hayatımın en güzel duraklarından birisi oldu. Çok güzel dostluklar ve anılarla ayrılıyorum.” dedi.

Görev süresi boyunca Darende’ye hayırlı hizmetlerin kazandırılması için gayret ettiğini kaydeden Türkoğlu,  “İlçeye geldiğimiz günden itibaren birçok alanda çalışma başlatarak başarılı işlere imza attık. Asrın felaketinde hiçbir vatandaşımızı yalnız ve çaresiz bırakmadık. Öksüz, yetim ve engelli kardeşlerimizin dertleriyle dertlenip, onlara her konuda yardımcı olduk. Çalışma arkadaşlarım mesai gözetmeksizin emeklerini esirgemeden hep yanımızda oldular. Allah hepinizden razı olsun. Beni ve ailemi evlerinize konuk ettiniz, sofranızı paylaştınız. Bilerek veya bilmeyerek kırdığımız, incittiğimiz herkesten helallik dilerim. Sağlıcakla kalın.” diye konuştu. 

Yemeğe katılan hemşehrilerimiz de Darendelilerin kendisini çok sevdiğini, iyi ve kötü günde hep yanlarında olan Kaymakam abilerinin ayrılacağı için derin üzüntü duyduklarını söyledi.

Darende Haber ailesi olarak bizde Sayın Kaymakamımıza şükranlarımızı sunuyoruz.