Burhan ayhan yeniden seçildi

Burhan ayhan yeniden seçildi

Burhan ayhan yeniden seçildi
30.01.2010 22:00:00 3244 0

Darende ilçesinde Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’na Burhan Ayhan yeniden seçildi. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı için 25 Ocak gününe ertelenen kongrede 3 dönemlik çalışmalarını anlatan Ayhan, esnafın sorunlarını çözmek için görüşme ve diyalogları sürdüreceklerini söyledi.

Aynı zamanda AK Parti’den İl Genel Meclis Üyesi olan Burhan Ayhan, ilçedeki sanayi esnafının site kurma çalışmalarını yakinen takip ettiklerini bildirdi. Ayhan, Sosyal Güvenlik Kurumu İlçe Müdürlüğü’nün açılmasıyla esnafların Malatya’ya gitme zahmetinden kurtularak işlemlerini Darende’de yaptırdıklarına ve 10 aylık süreçte 2 bin 400 işlemin gerçekleştiğine dikkat çekti.

Kongrede seçimlere geçildikten sonra gelen DSP İlçe Başkanı Mehmet Ormancı aday olmak istediğini bildirdi. Ancak divan heyeti tarafından aday olacaklara tanınan süre içerisinde beyanda bulunmadığı için bu talebi kabul edilmedi. Duruma itiraz eden Ormancı, İlçe Seçim Kurulu’na itiraz dilekçesi vereceğini bildirdi.

570 üyesi bulunan Darende Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’na 4. kez yeniden seçilen Burhan Ayhan’la birlikte yönetimde şu isimler yer aldı: Ahmet Ulukaya, Bekir Yuvalı, Duran Kubat, Ş. Hamit Sağlam, Ali Bedir, Çetin Delibaş.


Anahtar Kelimeler: