Kaynaşma için sportif aktivite

Kaynaşma için sportif aktivite

Kaynaşma için sportif aktivite
5.12.2009 23:23:00 1351 0

Darende’de Kaymakamlık, resmi kurumlar, sivil toplum kuruluşları, esnaflar ve vatandaşların kaynaşmalarını sağlamak amacıyla voleybol turnuvası başlattı. Darende Kaymakamı Murat Uzunparmak, ilçedeki sosyal aktivitelere bir yenisini eklemek ve kaynaşmanın artmasını temin etmek için voleybol turnuvası düzenlediklerini bildirdi.

Turnuvanın ilk maçında Balaban takımı, Adliye takımını, 25 - 22 yendi. Murat Uzunparmak ilk karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada resmi kurumlarda görevli memurlar, sivil toplum kuruluş üyeleri, esnaflar ve vatandaşların sportif bir aktivite aracılığı ile dostluklarının pekişmesini sağlamak amacıyla turnuvayı düzenlediklerini kaydetti.

Farklı bir sosyal etkinlik

Uzunparmak; “İlçemizde yakın bir tarihte hizmete giren güzel bir kapalı spor salonumuz var, bu imkanı değerlendirerek özellikle de uzun kış akşamlarında farklı bir sosyal etkinlik yapmaya karar verdik. Sportif aktiviteler vesilesiyle ilçemizde centilmenliği esas alarak bir kaynaşma programı düzenledik. Turnuvamıza toplam 15 takım katılıyor. Takımlardaki arkadaşlarımız hem karşılaşmalara katılıyor hem de izleyici olarak bu heyecanı yaşıyor. Vatandaşlarımız tarafından da ilgiyle karşılanan turnuva yaklaşık 1 ay sürecek elemeler sonunda şampiyon olan takımlara Kaymakamlık olarak kupa vereceğiz. Sporu vesile ederek, sevgi, kardeşlik, dayanışma ve takım ruhunu Darende’de yansıtmak ve yaşatmak amacıyla başlattığımız turnuvaya katılan takımlarımıza ve oyuncularına başarılar diliyorum” dedi.

Murat Uzunparmak hafta içi her gün saat 18.00’de başlayan maçlarda iki karşılaşma yapıldığını kaydetti.


Anahtar Kelimeler: