Elbistan´dan Gelen Acı Haber

Elbistan´dan Gelen Acı Haber
7.08.2007 23:28:00 3901 0

Balaban Abdurrahman Erzincani Camii İmamı Bekir Sıddık Durmuş’un kardeşi Zulkarneyn Durmuş Elbistan’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Elbistan Valide Emin Sultan Caddesi üzerinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve Malatya’da yoğun bakımda iken hayatını kaybeden Zülkarneyn Durmuş’un cenazesi Balaban’da toprağa verildi.

Elbistan Sanayi Sitesi’nde oto egzoz tamirciliği yapan Zülkarneyn Durmuş’un cenazesine katılmak üzere işyerlerini kapatarak Balaban’a gelen Elbistanlı sanayi esnafı, arkadaşlarını son yolculuğunda yalnız bırakmadılar.

Elbistan Tamirciler ve Demirciler Odası Başkanı Ali Ermez ve Yönetim Kurulu Üyesi Memati Bilir, Sanayi Sitesi Yaptırma Derneği Başkanı Ali Rıza Demir, Zülkarneyn Durmuş’un örnek bir esnaf olduğunu ifade ederek, birçok sanayi esnafının işyerlerini kapatarak, bazılarının ise ortaklarına bırakarak cenazeye katılarak birlik ve beraberlik örneği gösterdiklerini kaydettiler.

Darende Belediye Başkanı Memduh Önal ve Balaban Belediye Başkanı Mehmet Kılıçer’in de katıldığı cenaze namazını, Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamidettin Ateş kıldırdı. Durmuş’un cenazesi daha sonra aile mezarlığında toprağa verildi.


Anahtar Kelimeler: