Bakanlık onaylı tek asil müdür

Bakanlık onaylı tek asil müdür

Bakanlık onaylı tek asil müdür
Eğitim 4.06.2009 16:27:00 4314 0

Darende Mustafa İclal Başer Anadolu Lisesi’nin kurucu müdürü Ramazan Yıldız’ın asaleti Milli eğitim Bakanlığı’nca onaylandı. Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in yurt genelindeki 350 kişinin görevlendirmeyle yürüttükleri hizmetlerini onaylayarak müdür sıfatıyla asaletleri tasdik olanlar arasında yer alan Ramazan Yıldız, ilçedeki Milli Eğitim Şube ve okul müdürleri içerisinde asaleti onanan tek müdür oldu.

Görevlendirme ve vekaletle hizmet eden çok sayıda kişinin beklediği makam onaylarında bakanlığın liyakat ve performansları öngörerek asaletleri tasdik ettiği öğrenildi.

Ramazan Yıldız 1964 yılında Kahramanmaraş’ta dünyaya geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun olduktan sonra 1990 yılında atandığı Hakkari Endüstri Meslek Lisesinde öğretmenlik ve idarecilik yaptı. 1996 yılında Darende İmam hatip Lisesine atanan Yıldız,  burada 4 yıl süren idarecilik görevinden sonra, Ayvalı İlköğretim, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okullarında öğretmen ve idarecilik yaptı. Yıldız daha sonra Mustafa İclal Başer Anadolu Lisesinin kurucu müdürü sıfatıyla 16 Nisan 2007 tarihinde görevlendirildi.


Anahtar Kelimeler: