Parke çalışmalarına devam

Parke çalışmalarına devam

Parke çalışmalarına devam
8.08.2007 00:22:00 3125 0

Yaz mevsimine girilmesi ile çalışmalarını yoğunlaştıran Belediyenin ilçenin farklı bölgelerinde parke taşı döşeme çalarını sürdürüyor.

Malatya-Ankara Karayolunun içinden geçtiği Somuncu Baba Bulvarı, Darende Lisesi önü, Belediye binası ve Şire Pazarı mevkiinde yapılan parke çalışmalarıyla sokaklar ve caddeler estetik görünüme kavuşuyor.

Parke çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Memduh Önal, asfalta oranla parke taşının daha kalıcı olduğunu ayrıca daha estetik ve avantajlı olduğunu söyledi.

Önal; "Parke taşları daha uzun ömürlü ve asfalta oranla daha estetik ve avantajlıdır. Bu yüzden de sokak ve yollardaki çalışmalarımızda genelde parke taşı kullanıyoruz" dedi. Belediyenin parke çalışmasının yaz kış demeden devam ettiğini belirten Başkan Önal " Mahallelerimizde ki yol genişletme çalışmalarımız devam ediyor. İhata duvarı biten sokakların dolguları yapıldıktan sonra yerleşmesini bekleyip daha sonra parke döşeme işlemine geçeceğiz. Vatandaşların da tercihi parke taşıdır. Yazın çok sıcak geçtiği zamanlarda parke taşları asfalta oranla atmosfere sıcağı daha az yayması parke taşını avantajlı kılmaktadır" dedi.


Anahtar Kelimeler: