Depremden etkilenen çocuklar için etkinlik düzenlendi

Depremden etkilenen çocuklar için etkinlik düzenlendi

Depremden etkilenen çocuklar için etkinlik düzenlendi
Eğitim 5.05.2023 08:50:00 2517 0

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gelenekten Geleceğe Derneğinin hazırladığı etkinlikte, çocuklara Karagöz ve Hacivat tiplemelerinden oluşan gölge oyunu izletildi.

Etkinlikle alakalı bilgi veren Dernek Başkanı Fatih Kumtepe, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Derneğimiz tarafından hazırladığımız programla, özellikle 6 Şubat 2023 günü yaşadığımız depremin öğrenciler üzerindeki etkisini azaltama,  onların hoşça vakit geçirmelerini ve eğlenmelerini hedefledik.” dedi.

Çocukların bu tarz etkinliklerin ihtiyacı olduğunu gördüklerini kaydeden Kumtepe, “Son zamanlarda çocuklarımız bu tür etkinliklere ihtiyacı var. Bu programın yapmamızda desteklerini bizden esirgemeyen İçişler Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum. Derneğimizce hazırladığımız “Değerlerimizi Yaşatalım” adlı projemiz söz konusu gelen müdürlüğü tarafından desteklenmiştir. Bu tür programları ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte ilerleyen zamanlarda da yapmanın gayreti içerisinde olacağız.” diye konuştu.

  Etkinliğe katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce de programa katkıda bulunanlara teşekkür etti.