Darende´deki trafik kazasına ilişkin yeni gelişme

Tohma Çayı´nda arama çalışmaları başlatıldı.

Darende´deki trafik kazasına ilişkin yeni gelişme
Gündem 21.10.2016 08:57:53 1755 0

Tohma Çayı´na düşen otomobilin içerisinde yaşamını yitiren Ercan Özdemir´in amcasının oğlunun da araçta olduğuna dair iddialar üzerine Tohma Çayı´nda arama çalışmaları başlatıldı.

Gazetemiz muhabirinin edindiği bilgiye göre, sabah 07.30 civarında kaza yapan Ercan Özdemir´in ailesi, polise başvurarak Özdemir´in araç kullanmasını bilmediğini söyledi. Yola çıktığında da yanında amcasının oğlu olduğunu şuan kendisine ulaşamadıklarını iddia etti. Bunun üzerine tekrardan inceleme başlatan ekipler, Malatya Büyükşehir Belediyesi Sualtı Arama Kurtarma ekiplerinden destek isteyerek arama çalışmalarına başladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sualtı Arama Kurtarma Amiri Bahattin Yıldırım muhabirimize yaptığı açıklamada, kolluk kuvvetlerinin kendilerini olay yerine çağırması üzerine arama kurtarma faaliyetine başladıklarını söyledi.

Yıldırım, kazaya ilişkin kuşku olduğu için geldiklerini ifade ederek, ?sabah 07.30 civarında gerçekleşen kazada itfaiye ekipleri müdahale ederek aracı ve içerisindeki vatandaşı çıkardı. Sualtı arama kurtarma ekibi olarak vakanın olduğu yer ile aşağıdaki su göletine kadarki aralıkta altı personel ile arama çalışmalarına başladık. İkinci bir kişinin olma olasılığı yüksek görünüyor. O kişiye ulaşmaya çalışıyoruz.? dedi.

Arama çalışmalarının başladığı yerde polis ve vatandaşların bekleyişi sürüyor.