Başkan Özkan'dan muhtarlara yemekli teşekkür

Başkan Özkan'dan muhtarlara yemekli teşekkür

Başkan Özkan
Gündem 20.10.2023 17:23:00 2017 0

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama programı kapsamında belediye tarafından düzenlenen yemekte mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Belediye’ye ait nikâh salonunda düzenlenen yemeğe, Kaymakam Şeref Gülyer, kurum amirleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Burada bir konuşma yapan Kaymakam Gülyer, Muhtarlar Günü'nü tebrik ederek iyi dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2015 yılında 19 Ekim'i  "Muhtarlar Günü" olarak ilan edildiğini hatırlatan Gülyer, " Bugünün Muhtarlar Günü ilan edilmesinden başlayarak özlük haklarının iyileştirilmesi, sosyal güvenlik sistemi içerisine dahil edilmeleri gibi birçok yenilikçi adım bu dönemde atıldı. Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere emeği geçen tüm devlet büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Belediye Başkanı Özkan da beş yıllık çalışma dönemde yapmış olduğu hizmetlere değinerek muhtarlardan helallik istedi.

Muhtarların hizmet makamında olduğunu kaydeden Özkan, “Muhtarımız, her zaman vatandaşa uzanan, dokunan, temas eden en kısa mesafe olmuştur. Hem ilçe merkezi hem de kırsalda yapmış olduğumuz incelemelerde muhtarlarımızın kapı kapı, kimin nerede, hangi halde olduğunu bilmesi, vatandaşlarımızla hemhal olmaları devletimiz adına memnuniyet verici. Bunu yapabilmek de bir gönül işi. Muhtarlık karşılığı çok olmayan; ama duası bol olan bir iş. Sahadaki tüm muhtarlarımıza göstermiş oldukları çaba ve vatandaşlarımızın dertleriyle dertlenmelerinden dolayı özellikle şükranlarımı arz etmek istiyorum" diye konuştu.

Program, muhtarlara plaket verilmesinin ardından sona erdi.