Müjdeyi Vali Kolat verdi

Müjdeyi Vali Kolat verdi

Müjdeyi Vali Kolat verdi
Gündem 5.03.2012 19:34:00 2006 0

Sivas Valisi hemşehrimiz Ali Kolat Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının bu yılın yatırım programına alındığını ve buna ilişkin gelişmelerin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceği müjdesini verdi.

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş beraberindeki bir heyetle Valisi Ali Kolat’ı ziyaret ederek, emniyet teşkilatı başta olmak üzere ilçedeki diğer yatırımlara sağladığı yardım ve desteklerden dolayı teşekkür etti. Vali Kolat’ın İl Özel İdaresindeki makamında yapılan görüşmeye İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken ile İl Genel Meclis Üyesi Mehmet İnci de katıldı.

Desteğin devamı bekleniyor

Ziyarette Kaymakam Mehmet Aktaş, Vali Kolat’a doğduğu ilçedeki kamu hizmetleri ve yatırımların gerçekleşmesine gösterdiği yakınlıktan dolayı teşekkür ederek desteklerinin devamını beklediklerini bildirdi.

İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken de Vali Kolat’ın destekleriyle programa alınan Darende’ye MOBESE kurulması amacıyla başlatılan çalışmada Malatya İl Özel İdaresi’ne gerekli ödeneğin tahsis edildiğini ve ihale sürecinin başladığını ifade etti.

Geride eser bırakılmalı

Darende’nin ihtiyacı olan yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının yatırım planına alındığını kaydeden Vali Ali Kolat ise; “İnsanlar görev yaptıkları yerlerde hizmet ederken geleceğe eser bırakmalıdır. Sivas ve ilçeleri kadar Darende’yi de doğduğumuz yer olduğu için seviyoruz. Birşeyler yapabiliyorsak ne mutlu” dedi.

Projesi Malatya Belediye Başkan Danışmanı Mimar Zeki Sarılar tarafından Darende’ye hediye olarak hazırlanan yeni hizmet binasının Selçuklu ve Osmanlı mimarisinin yanı sıra modern tarzdaki çizgileri içeren bir yapıyla gerçekleşmesi bekleniyor.


Anahtar Kelimeler: