Zengince, ?Devlet olarak her zaman yanlarındayız?

Darende Kaymakamı, 1994 yılında Şırnak´ta şehit olan piyade er Hamit Koçhan´ın annesi Sultan Koçhan´ı kırsalda bulunan evinde ziyaret etti.

Zengince, ?Devlet olarak her zaman yanlarındayız?
Gündem 25.11.2017 08:14:03 2479 0

Darende Kaymakamı Enver Hakan Zengince, 1994 yılında Şırnak´ta şehit olan piyade er Hamit Koçhan´ın annesi Sultan Koçhan´ı kırsalda bulunan evinde ziyaret etti.

Kaymakam Zengince, beraberinde İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Özkan Topal ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı İlçe Müdürü İbrahim Alaattin Ateş´le şehit Koçhan´ın Karabayır Mahallesi´nde yaşayan yakınlarını ziyaret etti.

Şehit annesi Koçhan´ın sorunlarını dinleyen Zengince, devlet olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını belirtti.

Zengince, ?Bizler bu devletin ve ay yıldızlı bayrağın altında huzur içerisinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onlar bu topraklar için, bu vatan için en değerli varlıkları olan canlarını feda etmekten çekinmemiş ve bu ülke için şehit düşmüşlerdir. Şehitlerimiz bize halkımızın emaneti olduğu gibi, siz değerli aileleri de bizlere onlardan kalan en kıymetli emanetsiniz. Kaymakamlık olarak her zaman yanınızdayız." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten anne Koçhan da, ?Buraya kadar gelip benim halimi hatırımı sormanız kadar güzel bir hediye olamazdı. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin, bu gün buraya gelerek beni ne kadar mutlu ettiniz bilemezseniz.? dedi.

Kaymakam Zengince ziyaret sonrasında mahalleye yeni yapılan ilkokul hakkında ilgililerden bilgi alarak, Karabayır İlköğretim Okulu´nda görev yapan öğretmenlerin ´24 Kasım Öğretmenler Gününü´ kutladı.