Yenilikçi Genç Öncü´den, Özel Program

Yenilikçi Genç Öncü Kulübü ünlü tarihçi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil´i ve TRT 1 ekranlarının sevilen sunucusu Pelin Çift´i, ?Osmanlı Sultanlarının Manevi Dünyası´ adlı programda konuk etti.

Yenilikçi Genç Öncü´den, Özel Program
Kültür-Sanat 30.12.2017 11:08:52 1321 0

Marmara Üniversitesi´nde okuyan Darendeli öğrencilerin kurduğu Yenilikçi Genç Öncü Kulübü ünlü tarihçi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil´i ve TRT 1 ekranlarının sevilen sunucusu Pelin Çift´i, ?Osmanlı Sultanlarının Manevi Dünyası´ adlı programda konuk etti.

Profesör Şimşirgil ve sunucu Çift´in konuk olduğu programda, Osmanlı Sultanlarının hükümdarlıkları boyunca onlara maddi ve manevi olarak yol gösteren velileri ve bunların sosyal-siyasi hayata yansımaları hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Programın sonunda Şimşirgil ve Çift, kitaplarını imzaladı.

Yenilikçi Genç Öncü Kulübü tarafından düzenlenen çok sayıda öğrenci ve konuk tarafından izlenen program, Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü İbrahim Üzümcü Konferans Salonu´nda gerçekleştirildi.

Konferans sonunda Kulüp öğrencileri tarafından, Nasihat Yayınlarının neşrettiği ?Somuncu Baba (Hayatı, Neseb-İ Âlîsi Ve Külliyesi)´ adlı eser konuklara hediye edildi.