Yenice Ortaokulu Öğrencilerinden Başkan Çakır´a ziyaret

Yenice Ortaokulu Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır´ı makamında ziyaret etti.

Yenice Ortaokulu Öğrencilerinden Başkan Çakır´a ziyaret
Eğitim 11.03.2017 08:14:14 2077 0

Yenice Ortaokulu Müdür Yardımcısı Cansu Özer, beraberinde öğretmen ve öğrencilerden oluşan bir heyet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır´ı makamında ziyaret etti.

Malatya´ya bir gezi programı düzenlediklerini belirten Müdür Yardımcısı Özer, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır´a kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti.

Yenice Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerini ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, en büyük yatırımın eğitime ve çocuklara yapılan yatırım olduğunu söyledi.

Çakır, "İlimizin gelişmesi ve daha sağlıklı büyümesi için alt ve üst yapı çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Yapılan en büyük yatırımın eğitime ve çocuklara yapılan yatırım olduğuna inanıyorum. Uzun vadede baktığımız zaman eğitime yapılan yatırımın en doğru yatırım olduğu görülmektedir. Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya genelinde birçok noktada açmış olduğumuz Semt Konakları, Külliye, Sanat Merkezi gibi tesislerle çocuklarımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Eğitim merkezlerimizde 2 bin 500 öğrencimiz sınavlara hazırlanmaktadır. Ayrıca birçok branşta her yaştan vatandaşımıza kurslar verilmektedir. Kurslarımıza 7´den 77´ye herkes katılıyor. Temel amacımız çocuklarımızın daha sosyal olması, kültürel faaliyet ve sportif aktiviteler içerisinde olmasıdır. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman imkânlar dâhilinde okullarımızın eksikliklerine katkı sağlamaya çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında öğrenciler tarafından yapılan bir tablo Başkan Çakır´a hediye edilirken, Çakır da öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.