Yeni eğitim öğretim yılı başladı

Yeni eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla ilçemizde, resmi ve özel okullarda 6 binin üzerinde öğrenci ve 460 öğretmen dersbaşı yaptı.

Yeni eğitim öğretim yılı başladı
Eğitim 9.09.2019 23:38:35 1485 0

Yeni eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla ilçemizde, resmi ve özel okullarda 6 binin üzerinde öğrenci ve 460 öğretmen dersbaşı yaptı.

İlçemizde 6 bin 248 öğrenci, 2019-2020 eğitim öğretim döneminde ders başı yaptı.

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla ilçe merkezindeki Nadir İlkokulu´nda bir tören düzenlendi.

Törene katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, yeni eğitim öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve veliler için hayırlı olmasını dileyerek, yeni dönemde herkese başarılar diledi.

Dünyada yaşanan gelişmelerin gerisinde kalmamak için donanımlı olunması gerektiğini vurgulayan Fevzi İnce, ?Donanımlı, iyi yetişmiş insan gücüne ve her alanda bunu sağlayan kaliteli eğitime ihtiyaç duymaktayız. Bu nedenle ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmak için daha iyiye ve ileriye giden bir Türkiye için, birey olarak, toplum olarak, ülke olarak eğitime daha fazla önem vererek çok çalışmamız gerekmektedir.? dedi.

İnce, Darende´de yeni eğitim döneminde 6 bin 248öğrencinin eğitim-öğretim hizmeti alacağını aktararak, ?Sorumluluk sahamızda 30 okulda 460 öğretmenimiz ile eğitim vereceğiz. Kırsalda bulunan bin 600 öğrencimizi, 110araçla her gün evlerinden alıp okullara taşıyacağız.? diye konuştu.

Konuşmaların ardından Fevzi İnce ve şube müdürü Hüseyin Arslan ve beraberindekiler sınıfları gezerek, öğrencilerle sohbet edip çeşitli tavsiyelerde bulundu.