Yeni Başhekimimiz, Zengin

Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Başhekimliğine, Uzman Doktor Arif Zengin atandı.

Yeni Başhekimimiz, Zengin
Sağlık 18.11.2016 22:32:56 2902 0

İlçemiz Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Başhekimliğine, Uzman Doktor Arif Zengin atandı.

Başhekim Zengin, gazetecilere bir açıklama yaparak, Darendelilerin böylesine özel ve yüksek teknolojiye sahip bir hastaneye sahip oldukları için şanslı olduklarını söyledi.

Hastaneyi büyük emekler vererek ilçeye kazandıran ve bölge halkının hizmetine sunan Es-seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı´na teşekkür eden Zengin, ?İnsana ve sağlığa verilen değerin en güzel yansımasını bu hastanede görüyorsunuz. Bu nadide kurumun hak ettiği hizmet kalitesinde işlemesini öncelikle Hulusi Efendi´ye minnet borcumuz. Hastaların memnuniyetini ön planda tutmak, yüksek kalitede hizmet vermek ve çok özel olan bu hastaneyi daha ileriye taşımak,  zor fakat eşsiz bir sorumluluk olacak.? dedi.

Hulusi Efendi Devlet Hastanesinin bölge hastanesi konumunda hizmet verdiğini ifade eden Zengin, ?Hastanemiz oturmuş bir sisteme sahip. Teknolojik alt yapısı güçlü, uzman kadrosu iyi, tabi ki bunlarla yetinmeyip en güzeli olması için çalışacağız. Kolonoskopi ve Endoskopi bölümlerini açacağız. Tamamlayıcı tıp konusunda eğitime gönderdiğimiz doktorlarımız geldi. Kısa bir süre içerisinde ihtiyaç duyulan teknik cihazlarımızı alarak alternatif tıp tedavilerimiz başlayacak. Bölgeye hitap eden hastanemizin alternatif tıp konusunda da önemli bir merkez olması içinde çalışacağız.? diye konuştu.

?Diyaliz aracımız yeterli değil?

İlçede yazın sayısı 30´u bulan diyaliz hastası için mevcut aracın yeterli olmadığını aktaran Zengin, ?Aracımızın koltuk sayısı ve konforu yeterli değil. Kırsalda bulunan hastaların taşınmasında zorlu yollar rahatsız edebiliyor. Bu konuda duyarlı olan hemşehrilerimiz olursa güzel bir hayra vesile olacaktır.?  şeklinde konuştu.

2014-2016 Kayseri Pınarbaşı Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev yaparken Darende´ye atanan Zengin, evli ve iki çocuk babası.


Anahtar Kelimeler: Yeni Başhekimimiz Zengin