Vekil ama ?Asil Kaymakam´a veda yemeği

7 aydır ilçemizin vekil olarak Kaymakamlık görevini yürüten Kuluncak Kaymakamı Tolga Özdemir için veda yemeği düzenlendi.

Vekil ama ?Asil Kaymakam´a veda yemeği
Gündem 7.09.2017 08:29:37 1702 0

7 aydır ilçemizin vekil olarak Kaymakamlık görevini yürüten Kuluncak Kaymakamı Tolga Özdemir için veda yemeği düzenlendi.

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, belediyenin sosyal tesislerinde Özdemir için veda yemeği verdi.

İlçe protokolünün tam kadro katıldığı yemekte bir konuşma yapan Başkan Eser, ?Zor zamanda büyük bir fedakârlık örneği sergileyerek iki ilçenin kaymakamlık görevini yürüten, vatan ve millet sevdalısı Kaymakam Özdemir´e minnettarız.? dedi.

Başarılı, vizyon sahibi bir kaymakam olduğunu ifade eden Eser, ?Biz çok memnun kaldık. 7 ay gibi bir süre beraber çalışma fırsatı bulduk. Gönül isterdi ki, burada kalsın, bizim idarecimiz olsun. Şimdi Sivas´ın Divriği ilçesine tayin oldu. Biz orada da güzel işler başaracağına eminiz. Allah yar ve yardımcısı olsun.? diye konuştu.

Yemekte kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Özdemir de, ilçeden güzel hatıralarla ayrıldığını ve görevi süresince iyi şeyler yapmaya çalıştığını dile getirdi.

İlim, hikmet membaı Darende´de görev almanın mutluluğunu yaşadığını aktaran Özdemir, ?15 Temmuz sürecinde burada bir değişiklik oldu ve ben vekâleten buraya geldim. 7 ay gibi kısa süre kalmama rağmen güzel anılarla ayrılıyorum. Darende ve Darendeliler her zaman benim için ayrı bir önem taşıyacaklardır. Burada görev yaptığım sürede hiçbir olumsuzluk yaşamadım. Somuncu Baba Hazretleri´nin diyarında huzur içerisinde geçiş sürecimizi tamamladım. Ben bu veda yemeğini hazırlayan belediye Başkanım Dr. Süleyman Eser´e teşekkür ediyorum.? dedi.

Yemek sonrasında ilçe protokolünün iyi dileklerini sunarken Başkan Eser, Darendeli Mutasavvıf Es- Seyyid Osman Hulusi Efendi´nin Nasihatinin yazılı olduğu çini tabak hediye etti.