Tüfenkçi´den, Eser´e ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, annesi vefat eden Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser´i ziyaret ederek baş sağlığı diledi.

Tüfenkçi´den, Eser´e ziyaret
Gündem 3.02.2019 08:20:35 1071 0

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, annesi vefat eden Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser´i ziyaret ederek baş sağlığı diledi.

Milletvekili Tüfenkçi, ilk olarak Eser´i makamında ziyaret ederek taziyelerini iletti.

Tüfenkci, daha sonra beraberindeki Eser, AK Parti Belediye Başkan Adayı İsa Özkan ve vatandaşlarla birlikte Darende Belediyesi tarafından alınan vakumlu yol süpürme aracını hizmete açtı.

Açılışın ardından konuşan Tüfenkci, ilçede bir bayrak değişiminin yaşanacağını belirterek, "Biz hizmet yaparken iki şeyden gücümüzü alıyoruz. Bir haktan iki halktan. Bize oy veren halk, AK Parti´yi iktidara getiriyor. Partimizin lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın sayesinde de biz bu hizmetleri getiriyoruz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Darendemiz´de bir bayrak yarışı oldu şimdiki ve önceki başkanlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Darende´ye Cumhurbaşkanımızın özel bir ilgisi olduğunu hepimiz biliyoruz. O yüzden Darende bizim için önemli bir ilçedir." dedi.

Başkan Eser de ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Tüfenkçi´ye teşekkür ederek, kendilerinin sayesinde bu aracı aldıklarını belirterek, birlikte hizmete girmesini istediklerini söyledi.

?Halkın üzerinde bir güç yoktur?        

Eser, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın ?İnsanları kazanın bir gönle girin? sözlerini hatırlatarak, ?İlçe olarak sayısız hizmetler aldık. Emeği geçen herkesten rabbim razı olsun. Bizim şuan en çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Ben inanıyorum ki halkımız da bunun gereğini yapacak. Biz Cumhurbaşkanımızın yanında ve söylediği gibi hareket ediyoruz. Gönüllere girdik girmeye de devam edeceğiz.? diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurban kesilerek araç hizmete alındı.


Anahtar Kelimeler: Tüfenkçi Eser ziyaret