Tüfenkci, ?Elbistan-Darende yolu yatırım programına alınıyor?

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunarak vatandaşlarla bayramlaştı.

Tüfenkci, ?Elbistan-Darende yolu yatırım programına alınıyor?
Gündem 27.06.2017 20:30:55 2435 0

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunarak vatandaşlarla bayramlaştı.

Ramazan Bayramı´nın ikinci gününü ilçemize ayıran Bakan Tüfenkci, Somuncu Baba Külliyesi´ni ziyaret ederek namaz kılıp Somuncu Baba ve Hulusi Efendi´nin kabirleri ziyaret etti.

Külliyede vatandaşlarla bayramlaşan Tüfenkci, daha sonra Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamid Hamidettin Ateş Efendi ile bir araya geldi. Bayram ziyaretinde bulunan Tüfenkci, ülkemizin ve kentimizin kalkınması için önemli hizmetlerde bulunan Hamidettin Efendi ye ve Vakıf çalışanlarına teşekkür etti.

İlçe temasları kapsamında Bakan Tüfenkçi sırasıyla AK Parti ilçe teşkilatı, Akpınar Mahallesi bayramlaşma programına katılarak, daha sonra komşu ilçemiz Gürün´e geçerek gezi ve incelemelerinde bulundu.

AK Parti İlçe teşkilatında düzenlenen bayramlaşma programında konuşan Bakan Bülent Tüfenkçi, AK Parti iktidarları boyunca Türkiye´nin her alanda güçlenerek yoluna devam ettiğini belirti. Tüfenkçi, birçok sıkıntı ve badireleri milletin sayesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın liderliğinde atlattıklarını ve yollarına devam ettiklerini söyledi.

Elbistan-Darende yolu yatırım programına alınıyor

Konuşmasının devamında Darende´ye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Tüfenkci, Elbistan-Darende yolunun yatırım programına alınacağının müjdesini vererek, "Elbistan-Darende yolu, Darende ilçemiz için önemli. İnşallah yatırım programımıza alarak en kısa zamanda bu müjdeyi de sizlerle paylaşacağız. Ayrıca Darende´nin doğalgaza kavuşması noktasında biz tüm hazırlıkları tamamladık, yakın bir zamanda fiiliyatta da çalışmalar başlayacak. Darende gerçekten önemli ve güzel ilçelerimizden bir tanesi. Darende bizim ayrıca Batı´ya açılan kapımız. Dolayısıyla ilçemizin potansiyelini daha da ileriye taşımak adına bizler de elimizden geleni yapacağız." ifadelerine yer verdi.

Darende´nin ticaretiyle de öne çıkan bir ilçe olduğunu aktaran Bakan Tüfenkci, ilçe esnafını geliştirmek için bir çalışma yaptıklarını, konunun detaylarını ise ilerleyen günlerde paylaşacaklarını aktardı.

İlçemizdeki ziyaret ve temaslarını tamamlayan Tüfenkçi, Sivas´ın Gürün ilçesine geçerek çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Ziyarette, Tüfenkci´ye Darende Kaymakam Vekili Tolga Özdemir, Belediye Başkanı Süleyman Eser, AK Parti ilçe teşkilatı, Belediye encümenleri, muhtarlar ve vatandaşlar eşlik etti.