Terör gazimize yeni ev

Darende Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı´nın desteğiyle, terör gazimiz Uzman Çavuş Kürşat Özden´e yeni ev yaptırıldı.

Terör gazimize yeni ev
Gündem 28.02.2017 21:18:10 2308 0

Darende Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı´nın desteğiyle, terör gazimiz Uzman Çavuş Kürşat Özden´e yeni ev yaptırıldı.

Geçtiğimiz yıl Bitlis´in kent kırsalında terör örgütü PKK´ya yönelik yürütülen operasyonlarda, el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu bir ayağını kaybeden Gazi Özden´in, Balaban Mahallesi´ndeki ailesi ile birlikte yaşadığı kerpiç ev yıkılarak, yerine yeni bir betonarme ev yapıldı.

Terör gazisi Özden ve ailesini yeni evde ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında olduklarını ifade etti.

Gazi ve şehit ailelerinin talep ve sorunlarının kendileri için önemli olduğunu ifade eden Eser, şunları kaydetti:

?Gazilerimiz, bizlerin rahatı için canından, en sevdiklerinden vaz geçen bu cennet vatanın yiğit evlatları. Senin gibi Kürşatlar olmasaydı bizler burada rahat edemezdik. Kürşat kardeşimiz gibi kahramanlar lanet teröre karşı vatanı savunurken bizler burada sıcak çorbamızı içiyorduk. Şimdi bizlere düşen görev, gazimize ve ailesine sahip çıkmaktır. Belediye ve Kaymakamlık olarak imkânlarımız ölçüsünde her türlü kolaylığı ve yardımı sağlamaya devam edeceğiz. Ailemize evleri hayırlı uğurlu olsun.?

Gazi Kürşat Özden ve ailesi de Başkan Eser´e ziyaret ve hediyelerinden dolayı teşekkür ederek, memnuniyetlerini iletti.


Anahtar Kelimeler: Terör gazimize yeni