Rektör Kızılay, ?Kabuğuna sığmayan bir Darende görüyoruz?

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser´i ziyaret etti.

Rektör Kızılay, ?Kabuğuna sığmayan bir Darende görüyoruz?
Gündem 5.10.2017 11:07:06 1313 0

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser´i ziyaret etti.

Rektör Kızılay, Başkan Eser´in makamında gerçekleşen ziyarette, Darende´nin, Somuncu Baba ve Hulusi Efendi gibi Allah dostlarına ev sahipliği yaptığı için gönüllerde özel bir yeri olduğunu söyledi.

Darende için önem teşkil eden her işe katkı sunmaya hazır olduklarını belirten Kızılay, şöyle devam etti:

"Belediyemiz ile hizmet sahasında üretilecek her projeye katkıda bulunmak istiyoruz. Bugün burada akademisyenlerimiz Zengibar Kalesi önü rekreasyon projesi için çalışmalar yaptı. Belediyemiz ile bundan sonra güzel projeler yürütmek için çalışacağız. İlçemizdeki yüksekokulun yurt ihtiyaçlarını karşılamak için başkanımız ciddi mesai harcıyor. İlerleyen günlerde inşallah 500 kişilik yurt binamızın temelini atacağız. Her gelişimizde kabuğuna sığmayan bir Darende görüyoruz. Ben arkadaşlarım adına başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz."

Başkan Süleyman Eser de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yüksekokulun personel ve öğrencilerine en güzel hizmeti verebilmek için çalıştıklarını kaydetti.

Yüksekokulun 500 kişilik yurt ihtiyacını çözdüklerini aktaran Eser, "Kısa bir süre sonra temelini atacağımız yurt inşaatıyla öğrencilerimize modern bir yuva kazandırmış olacağız. Akademik personel içinde eski sağlık lojmanlarını yeniden elden geçirip hazırlayacağız. En güzel hizmeti vermek için belediye olarak çalışıyoruz. Rektörümüzün ve hocalarımızın ziyareti bizleri ayrıca memnun etti." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Eser, Rektör Prof. Dr. Kızılay ve beraberindekiler, belediyeye ait çini atölyesini gezdi. Eser burada Rektör Prof. Dr. Kızılay´a çini tabak hediye etti.

Ziyarete, ilçe Kaymakam Enver Hakan Zengince de eşlik etti.