Öğrencilerden Mehmetçik´e anlamlı destek

İlçemizde ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin hazırladığı yöresel yiyecekler ve mektuplar, Bingöl´ün Genç İlçe Jandarma Komutanlığı´nda görev yapan Mehmetçik´e ulaştırıldı.

Öğrencilerden Mehmetçik´e anlamlı destek
Gündem 24.01.2018 12:17:12 1312 0

İlçemizde ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin hazırladığı yöresel yiyecekler ve mektuplar, terörle mücadelenin yoğun şekilde sürdürüldüğü Bingöl´ün Genç İlçe Jandarma Komutanlığı´nda görev yapan Mehmetçik´e ulaştırıldı.

Balaban İlkokulu ve Ortaokulu aynı zaman da İmama Hatip Ortaokulu öğrencileri, terörle mücadele yürüten güvenlik güçlerine moral olması için hazırladığı kayısı çeşitleri ve kaleme aldıkları mektupları, terör örgütü PKK´ya yönelik operasyonların yoğun şekilde devam ettiği Bingöl´ün Genç İlçe Jandarma Komutanlığı´nda vatani görevini yapan askerlere gönderildi.

Öğrenciler, terörle mücadele görevi yürüten askerlere, yöresel yiyecekler ile duygu dolu sözlerin bulunduğu mektup göndererek destek oldu.

Okullar tatile girmeden önce okul idaresi tarafından başlatılan etkinlik kapsamında öğrenciler tarafından evlerinden getirilerek paketlenen yöresel kayısı çeşitleri ve gıdalar, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Özkan Topal´a okul bahçesinde düzenlenen bir etkinlikle teslim edildi. İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gönderilen koliler, kargo ile Genç İlçe Jandarma Komutanlığı´na ulaştırılarak kışlada görev yapan askerlere dağıtıldı.

Mehmetçik´ten öğrencilere teşekkür

Öğrencilerin anlamlı hediyeleri karşısında bayraklı bir fotoğraf çektiren askerler, okulun adının yazılı olduğu pankartı açıp, öğrencilere ve okullara teşekkür etti.

Balaban ilkokulu Müdürü Mustafa Altındemir de, terörle mücadelede büyük bir kahramanlık sergileyen güvenlik güçlerine her zaman minnettar olduklarını aktardı.