Minik Beren Türkiye 1.´si oldu

Bahçeşehir Okulları´nın düzenlediği Türkiye geneli GDS-1 sınavında Darendeli minik Beren birinci olarak hepimizi gururlandırdı.

Minik Beren Türkiye 1.´si oldu
Eğitim 8.02.2017 11:18:30 2369 0

Bahçeşehir Okulları´nın düzenlediği Türkiye geneli GDS-1 sınavında Darendeli minik Beren birinci olarak hepimizi gururlandırdı.

Mersinde ticaretle uğraşan hemşehrimiz Mehmet Mustafa Erdal´ın torunu olan 8 yaşındaki 2. sınıf öğrencisi Beren Doğru, ülke genelinde Bahçeşehir Okulları´nın düzenlediği GDS-1 sınavında soruların tamamını doğru işaretleyerek birinci oldu.

Okul yönetimi, bir tören düzenleyerek Beren´in başarısını kutlarken çeşitli hediyeler verdi. Müdür Mehmet Öznacar Beren´in başarısının kendileri için çok büyük bir önem arz ettiğini belirterek, ?Binlerce öğrencimizin katıldığı sınavda soruların tamamına doğru yanıt vererek zekâsıyla bizi kendine hayran bırakan Darendeli minik Beren´e kurumum adına teşekkür ediyorum. Kıymetli ailesine de böyle güzel bir hanımefendi yetiştirdikleri için ayrıca teşekkür ediyoruz.? dedi.

Minik Beren´de kendisine uzatılan mikrofona mutlu olduğunu belirterek, öğretmenlerine ve arkadaşlarına teşekkür etti.

Ailesinin sevinçle karşıladığı birinciliği değerlendiren dedesi Mustafa Erdal ise, okul idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederek, ?Torunumun göstermiş olduğu başarı, hem bizi hem de güzel Darende´mizi temsil etmiş bizi onurlandırmıştır. Torunumu göstermiş olduğu başarısından dolayı kutluyorum. İnşallah gelecekte daha güzel başarılar elde ederek bizleri gururlandırmayı sürdürür.? diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: Minik Beren Türkiye oldu