MASKİ´den Muhtarlara Değerlendirme Toplantısı

MASKİ Genel Müdürlüğünce, ilçemizde yürütülen çalışmalar hakkında muhtarlara bilgilendirme toplantısı yapıldı.

MASKİ´den Muhtarlara Değerlendirme Toplantısı
Gündem 23.09.2017 16:39:05 1278 1

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünce, ilçemizde yürütülen çalışmalar hakkında muhtarlara bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda konuşan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı İrfan Kaya, MASKİ tarafından Darende´de yapılan hizmetler konusunda muhtarlara bilgi vererek, 2017 içerisinde yapılan yatırımları anlattı.

Kaya, suyun yönetiminin düzgün yapılabilmesi adına abone olmayan vatandaşların en kısa sürede abone olması gerektiğini belirterek, ?Kırsalda ve ilçe merkezimizde yaptığımız çalışmalar ile susuzluğa karşı çözümler üretiyoruz. Altyapı çalışmalarına ağırlık vererek sağlıklı yeni hatlar yapıyoruz. Su ve kanalizasyon sorunlarının olmadığı bir Darende için çalışıyoruz. Muhtarlarımızdan anlayış bekleyerek taleplerin giderilmesi noktasında sabırlı olmalarını istiyoruz.? dedi.

Soru cevap kısmında söz alan Akçatoprak Mahalle Muhtarı Mahmut Perçin, Gökpınar içme suyu projesi hayata geçmediği sürece Darende´nin içme suyu sorununun bitmeyeceğini söyledi.

Muhtarlar genel itibariyle, ilçenin en büyük sorunu olan içme suyu konusundan MASKİ´den, Gökpınar projesini hayata geçirmesini beklediklerini ifade etti.

Toplantıya MASKİ yetkililerinin yansıra, Belediye Başkan Vekili Murat Doğan, Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Kazancıoğlu, siyasi parti temsilcileri ve muhtarlar katıldı.