MASKİ, 19,5 milyon liralık yatırımları sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, ilçemizde başlattığı içme suyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

MASKİ, 19,5 milyon liralık yatırımları sürdürüyor
Gündem 6.09.2017 16:33:35 907 0

Malatya Büyükşehir Belediyesi,  ilçemizde başlattığı içme suyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

MASKİ´den edinilen bilgiye göre, ekipler ilçede toplam maliyeti 19,5 milyon lira olan 193 kilometrelik içme suyu, kanalizasyon altyapı yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor.

MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe genelindeki çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü belirterek, "Malatya´nın tamamında altyapı çalışmaları yapıyoruz. Darende genelinde de maliyeti 6,2 milyon lira olan 55 kilometrelik altyapı çalışmamızı tamamladık. DAP kapsamında maliyeti 5,3 lira olan 46 kilometrelik sulama kanalı inşa ettik.  İlçe genelinde çalışmalarımız kesintisiz devam ediyor." dedi.

Darende genelinde tamamladıkları yatırımların yanı sıra devam eden ve planlanan yatırımlar da olduğunu aktaran Özdemir, şunları kaydetti:

"İlçemiz genelinde maliyeti 2,1 milyon lira olan 15 kilometrelik kanalizasyon altyapı çalışmamız devam ediyor. Çalışmalarımız kapsamında 77 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon altyapı çalışmaları planlıyoruz. Gerekli işlemler yapıldıktan sonra yatırımlarını gerçekleştireceğiz.

Hedefimiz Darende´nin genelini sağlam ve modern altyapıya kavuşturmak. İçme suyu ve kanalizasyon altyapı sıkıntılarını en aza indirmek. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."