İstanbul´daki Terör Saldırısına tepkiler

İlçemiz Siyasi Parti İlçe Başkanları, İlçe Emniyet Müdürlüğü´nü ziyaret ederek, İstanbul´da yaşanan terör saldırısıyla alakalı geçmiş olsun dileklerini iletti.

İstanbul´daki Terör Saldırısına tepkiler
Gündem 15.12.2016 21:37:26 1275 0

Darende´de Siyasi Parti Başkanları´ndan emniyete ziyaret

İlçemiz Siyasi Parti İlçe Başkanları, İlçe Emniyet Müdürlüğü´nü ziyaret ederek, İstanbul´da yaşanan terör saldırısıyla alakalı geçmiş olsun dileklerini iletti.

AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sinan Sunguroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hasan Şentürk, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Gök, İstanbul´da yaşanan terör saldırısı nedeniyle Emniyet Müdür Vekili Ergun Taşkıran´a başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Ziyarette bir konuşmayı yapan AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, ilçemiz siyasi parti başkanları ile Müdür Vekili Taşkıran´ı ziyaret ederek taziyelerini ilettiklerini söyledi.

Beşiktaş´ta yaşanan terör saldırısıyla birlikte Türkiye´nin dört bir yanında vatandaşların polis memurları ile kucaklaştığını ve başsağlığı dilediğini belirten Şimşek, ilçe başkanlarının da ilçelerinde bu ziyaretleri gerçekleştirerek emniyet teşkilatının yanında olduğunu vurguladı.

15 Temmuz´da üzerine doğrultulan namluları, sürülen tankları bertaraf ederek yeniden güçlenip ayağa kalkan bir milleti kendi akıllarınca sindirmeye çalıştıklarını belirten MHP İlçe Başkanı Hasan Şentürk de, ?Allah´ın izniyle artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ülkemize hiçbir zaman diz çöktüremeyecekler. İnşallah bir daha böyle acıları millet olarak yaşamayız. Devletimizin şefkat yüzü olduğu kadar artık sert yüzünü de şer odakları görecektir.? dedi.

CHP İlçe Başkanı Sinan Sunguroğlu ise, bu hain saldırıların vatanın birlik ve beraberliğini asla bozamayacağını aksine artıracağını kaydetti.

Terör eylemlerine karşı devletin ve milletin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirten BBP İlçe Başkanı Ali Gök de, "Yeter artık kan akmasın, analar ağlamasın diyoruz. Devletimize ve milletimize musallat olan PKK, IŞİD, FETÖ ve her türlü terör örgütlerine ve bölücü faaliyetlere karşı tek yumruk, tek millet, tek vatan ve tek bayrak altında bir ve beraber olmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Taşkıran´da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu saldırıyla hiçbir kutsalı tanımayan teröristlerin bir kez daha insanlık düşmanı terör yöntemlerini devreye soktuğunu söyledi.

Parti Başkanları, ziyaretin ardından Taşkıran´a, Türk bayrağı hediye ederek daima yanlarında olduklarını iletti.