İlk mezunlar hasret giderdi

Darende İmam Hatip Lisesi´nin ilk mezunları düzenledikleri etkinlikle bir araya geldi.

İlk mezunlar hasret giderdi
Eğitim 22.08.2019 08:16:02 2646 0

Darende İmam Hatip Lisesi´nin ilk mezunları düzenledikleri etkinlikle bir araya geldi.

1980 -1981 yılı ilk mezunları olarak 39 yıl önce diplomalarını aldıkları Darende İmam Hatip Lisesi´ni ziyaret etti.

Burada sıra arkadaşları ile birlikte hatıra fotoğrafı çekinen mezunlar, daha sonra arkadaşları Yusuf Ziya Boyraz´a ait evin bahçesinde tertip edilen yemeğe katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan mezunlardan Ahmet İşcen, yıllar sonra bir araya gelerek eski günleri yâd etme imkânı bulduklarını söyledi.

O yıllarda çok zor şartlarda öğrenim gördüklerini dile getiren İşcen, "Öğretmenimiz ve mezun arkadaşlarımızla bir araya gelmek çok güzel bir duygu. O günleri yâd ettik. Bugünkü gibi imkânlar 39 yıl önce yoktu. O günün mezunları hep iş sahibi olduk. Şu anda her birimiz 55-60 yaşlarındayız. Memleketimize güzel hizmetler verdik. Hala çalışan arkadaşlarımız var. İmam Hatip Lisesinden mezunu olmaktan her zaman gurur duyduk. İmanlı nesillerin yetişmesine öncülük eden lisemizi ve bize emeği geçen idarecilerimizi hayırla yâd ediyoruz.? dedi.

Aradan geçen onca yıl sonra iletişimi koparmayıp dostluklarını sürdürdüklerini dile getiren Ali Kızmaz da bu yıl 13. defa bir araya geldiklerini belirterek, katılım gösteren tüm arkadaşlarına teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: mezunlar hasret giderdi