Emniyet personeli iftarda bir araya geldi

Darende İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler iftar programında bir araya geldi.

Emniyet personeli iftarda bir araya geldi
Gündem 25.05.2019 16:13:16 3602 0

Darende İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler iftar programında bir araya geldi.

İlçe merkezinde bir restoranda düzenlenen iftar programına, Kaymakam Enver Zengince ve eşi Tuba Zengince, Belediye Başkan İsa Özkan, Cumhuriyet Savcısı Cahit Şar, Savcı Selin Taburdağıtan, Hâkim Hakan Erdem, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ufuk Kale ve emniyet personeli katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Kaymakam Zengince, emniyet teşkilatı ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ?İlçemizdeki tüm kurumlar, vatandaşımıza en güzel hizmeti götürmek için gayret ediyor. Devletimizin bize verdiği görevi layıkıyla yerine getirmek için mücadele ediyoruz. Başta emniyet teşkilatımız olmak üzere tüm memurlarımızın görev süreleri içerisinde hayırlı hizmetler yapmasını temenni ediyorum.? dedi.

Emniyet Müdürü Mustafa Denizhan da iftar programında görevli personelle aynı sofrayı paylaşmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, "Tüm personelimiz göstermiş olduğu gayreti, mücadelesi, samimiyetiyle bize intikal eden sorunların çözümünde büyük başarılar elde ediyor. İnsanın olduğu yerde sorun ve problem muhakkak olacaktır ancak diğer insanların refahı ve huzuru için tüm emniyet teşkilatı her zaman var gücüyle çalışmaya devam edecektir. Ramazanda ve diğer önemli günlerde paylaşmanın bilinciyle bir araya geliyoruz. Dayanışmanın önemli olduğu şu günlerde birbirimize destek olarak, emeğimizi esirgemeden başarılı çalışmalarımıza devam edeceğiz." diye konuştu.

Konuşmaların ardında protokol tarafından başarılı personellere belgeleri verildi.