Darende´de seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

16 Nisan´da gerçekleşecek Anayasa Referandumu öncesinde Kaymakam Vekili Tolga Özdemir başkanlığında seçim güvenliği koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi

Darende´de seçim güvenliği toplantısı yapıldı.
Gündem 14.03.2017 14:54:01 1950 0

İlçemizde 16 Nisan´da gerçekleşecek Anayasa Referandumu öncesinde Kaymakam Vekili Tolga Özdemir başkanlığında seçim güvenliği koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda bir değerlendirme yapan Kaymakam Özdemir, seçimlerin huzur ve güven ortamı içinde gerçekleştirilmesini hedeflediklerini söyledi.

Seçim sürecinde her türlü güvenlik tedbirinin alınacağını kaydeden Özdemir, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın, seçme ve seçilme haklarını, huzur ve güven içinde, hiçbir baskı ve yönlendirmeye maruz bırakılmadan, kendi özgür iradeleri ile hoşgörü içerisinde, oy kullanmalarını temin etmek amacıyla her türlü güvenlik tedbirinin alınacak. Huzursuzluk çıkararak, vatandaşın güvenliğini tehdit eden, baskı kurmaya çalışanlara kesinlikle fırsat verilmeyecektir."

Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Kazancı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mustafa Gügör, İlçe Emniyet Müdürü Ali Yüksel Satılmış, İlçe Seçim Kurulu Başkan Vekili Hakim Nimet Balcı, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve daire amirleri katıldı.