Darende İttifakı son mitingini yaptı

Darende İttifakı Büyük Birlik Partisi, ilçe merkezinde büyük bir katılımla son mitingini gerçekleştirdi.

Darende İttifakı son mitingini yaptı
Gündem 29.03.2019 20:56:57 2358 0

 

Darende İttifakı Büyük Birlik Partisi, ilçe merkezinde büyük bir katılımla son mitingini gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Alanında düzenlenen mitinge, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis, Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Murat Aslan ve çok sayıda partili katıldı.

Kur´an-ı Kerim ve saygı duruşunun ardından açılış konuşmasını yapan Alperen Ocakları Başkanı Aslan, ?Bizler çöp medeniyetinin değil gül medeniyetinin insanlarıyız.? dedi.

Büyük Birlik Partisi´nin her zaman milletin yanında olduğuna değinen Aslan, ?Partimiz her zaman milletin menfaatini gözeterek milletin yanında saf tutmuştur. Hiçbir zaman pazarlık yapmamış, satın alınamamış yegâne harekettir. Doğrunun yanında yanlışta kimden gelirse gelsin karşısında durmuş ve durmaya devam eden bir harekettir. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminde de milletin menfaati olduğu için hiçbir pazarlık ve ön şart sunmadan büyük şehirlerimizde, Doğu Anadolu´da ve Güneydoğu Anadolu´da karşılıksız olarak Cumhur İttifakını destekleme kararı almıştır.? dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis de Darende´de partisinin büyük bir farkla seçimi alacağını belirterek, ?Burada gördük ki Darende´nin tüm renkleri hilalin etrafından toplanmış. Ben Hamit Demir başkanıma hayırlı olsun diyorum. Somuncu Baba´nın torunlarına, kıymetli hemşehrilerime selam olsun.? dedi.

Büyük Birlik Partisi Darende Belediye başkan adayı Hamit Demir ise 2 aydır çalmadık kapı sıkmadık el bırakmadıklarını dile getirerek, ? Birliğin, dirliğin, kardeşliğin ve huzurun temsilcisi olacağız. Bizlere yetki veren hemşehrilerimin başkanı değil hizmet karı olacağım. El ele verip Darende´yi birlikte yönetecek ve marka şehir yapacağız. Seçim günü geldi ben kıymetli kardeşlerimden işi ehline vermelerini istirham ediyorum.? dedi.

Konuşmaların ardından Demir ve beraberindekiler vatandaşlara karanfil dağıttı.

Cumhuriyet Meydanını dolduran seçmene, miting sonrasında yemek ikram edildi.