Çakır, ?Darende´nin sorunları için durmadan çalışıyoruz?

İlçemizin önemli grup yollarından biri olan Başkaya, Üçpınar, Sakarya, Kölükler, Şahinler, Barındır grup yolu genişletildi.

Çakır, ?Darende´nin sorunları için durmadan çalışıyoruz?
28.09.2016 17:24:06 2370 0

İlçemizin önemli grup yollarından biri olan Başkaya, Üçpınar, Sakarya, Kölükler, Şahinler, Barındır grup yolu genişletilirken, Akova Irmaklı grup yolu da ikinci kat asfalt ile kaplandı.

Kırsalda bulunan Başkaya ? Barındır Mahallelerinin 35 kilometrelik grup yolunun birinci etap çalışmaların da 15 kilometrelik bölüm genişletilerek asfaltlandı. 3.5 metre genişliğindeki yol 7 metre genişliğine çıkarıldı. 14 kilometre uzunluğundaki Akova ? Irmaklı yolunun ise bakım ve onarımı yapılarak asfalt çalışması tamamlandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı hemşehrimiz Ahmet Çakır, Başkaya ? Barındır grup yolu ile Akova ve Irmaklı mahallelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, hemşehrileriyle bir araya geldi. Geziye Kaymakam Ali Türk, Belediye Başkanı Süleyman Eser, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, bazı meclis üyeleri, daire başkanları ve şube müdürleri de katıldı.

Mahalle sakinleri tarafından sevgi ile karşılanan Başkan Çakır hemşehrilerine seslenerek, Darende´nin büyük bölümü coğrafik yapı nedeniyle çok dağınık. Bu şartlara rağmen bıkmadan, usanmadan, sabırla sorunları çözmek için çalıştık. Bu yıl için planladığımız yol çalışmalarımıza ara vererek bahar dönemi tekrar başlamak üzeri ekiplerimi çektik. Gelecek yıl inşallah yollar konusunda sıkıntılar bitmiş çalışmalarımızı tamamlamış olacağız.? dedi.

Ülkenin zor bir dönemden geçtiğini kaydeden Çakır, ?Ülkemiz çok buhranlı dönemlerden geçiyor. Birlik beraberlik içerisinde ülkemizi kalkındırmaya devam edeceğiz. Biz bu kalkınma hamlesine Malatya´da hizmetlerimizle destek olacağız. Şunu iyi biliyoruz ki kalkınma yerelde başlar. Bugün ürettiğimiz hizmetleri yerinde gördük. Vatandaşlarımızın hizmetlerimizden dolayı mutlu olması bizleri de sevindirdi.? diye konuştu.

Kaymakam Türk ve Başkan Eser de, hizmetlerinden dolayı Çakır´a teşekkür etti.