Bayram coşkusunu birlikte yaşadık

Darende Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayram coşkusunu birlikte yaşadık
Gündem 16.06.2018 16:16:07 1027 0

Darende Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi.

Belediyeye ait sosyal tesiste düzenlenen ve ev sahipliğini Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser´in yaptığı bayramlaşmaya, Kaymakam Enver Zengince, İlçe Jandarma Komutan Vekili Üsteğmen Murat Köse, Cumhuriyet Savcısı Emine Örs, eski belediye başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Başkan Eser, Ramazan Bayramını hep birlikte huzur ve güven içerisinde yaşamanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirtti. Bayramların toplumdaki kaynaşmaya vesile olduğuna dikkat çeken Eser, geniş katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür etti.

Kaymakam Enver Zengince de Somuncu Baba ve Hulusi Efendi´nin güzel diyarında, huzurlu bir bayram yaşadıklarını kaydederek, ?Manevi büyüklerin yaşadıkları beldelerde huzuru en güzel şekilde hissetmek mümkün. İnşallah görev yaptığımız süre içerisinde bizlere de sirayet eder. Devlet ve millet olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz, inşallah bu süreçleri dünyaya nizam vermiş atalarımızın manevi mirasına uygun bir şekilde geçiririz.? dedi.

Vatandaşların bayramını kutlayan Zengince, Ramazan ayı sonrasında da insanlar arasında kardeşlik ve merhamet duygusunun en güzel şekilde hâkim olmasını diledi.

Sosyal tesislerde gerçekleştirilen bayramlaşma programı ikramların ardından sona erdi.

Öte yandan Zengince ve Eser beraberindeki ilçe protokolü ile birlikte, Jandarma uygulama noktası, ilçe Emniyet Müdürlüğü, Hulusi Efendi Devlet Hastanesi ve Bölge Trafik Denetim İstasyonu´nun da görevli memurları ziyaret ederek kamu personeliyle bayramlaştı.