Başkan Eser´in Ramazan Bayramı mesajı

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Eser´in Ramazan Bayramı mesajı
Gündem 24.06.2017 16:05:21 939 0

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yeni bir Ramazan Bayramını daha milletçe huzur ve mutluluk içinde idrak etmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz.

Umuyor ve diliyoruz ki 11 ayın sultanı olan ramazan kulluğumuzu onaran değer ve yükümlülükleriyle, kendimize çeki düzen vermemizi sağlayan ilkeleriyle, bizleri yeniden biçimlendiren ahlak ve fazilet ölçüleriyle, yeniden canlandırdığımız dostluk, kardeşlik ve komşuluk ilişkileriyle, yardım seferberliğiyle hiç şüphesiz son derece verimli bir ay olmuştur.

Bayramlar aynı dinin, aynı inancın neşesinde bizleri birleştiren, yürekleri bütünleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları tamir eden ilahi armağanlardır. Bayramlar milletçe iman kardeşliğinin tezahür sahneleridir.

Bayramın sevincini, coşkusunu içimizde hissederek onun muştusunu gönüllerden gönüllere, evlerden evlere taşıyalım. Evlerin canlı bayramları olan çocuklarımızı bayramın coşkusuyla tanıştıralım. Yaralı gönülleri, bitap düşmüş yürekleri onaralım. Yetimlerin, gariplerin, kimsesizlerin tebessümüyle bayramlarımızı aydınlatalım. Yüreklerin en ağır yükü olan küskünlüklere son verelim. Bayram yapamayanlara bayram yaptıralım.

Ramazan Bayramı´nın barış ve esenlik çağrısının tüm insanlığa ulaşması en büyük temennimizdir.

 Bu duygular içinde vatandaşlarımızın ve tüm İslam âleminin mübarek ramazan bayramlarını kutluyor, bayramın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak´tan diliyorum.