Başkan Eser´den Zengince´ye veda ziyareti

Belediye Başkanı Süleyman Eser, Kaymakam Enver Zengince´ye veda ziyaretinde bulundu.

Başkan Eser´den Zengince´ye veda ziyareti
Gündem 31.03.2019 08:34:58 1348 0

 

Belediye Başkanı Süleyman Eser, Kaymakam Enver Zengince´ye veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Başkan Eser, görev yaptığı süre boyunca tüm yöneticilerle güzel bir uyum içinde çalışmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti.

Ziyaretin bir vedadan ziyade teşekkür olduğunu ifade eden Eser, ?Kaymakamımız geldiği günden beri güçlü bir diyalog kurarak Darende´miz için el ele verip uyum içinde çalıştık. İlçemizi, diğer şehirlerin üzerine nasıl çıkartırız diye beraber projeler ürettik. Çok şükür de Darende´yi iyi bir seviyeye getirdik. Sayın Kaymakamımız ile çalışmak benim için çok büyük bir zevk ve onurdu. Gönül huzuru içerisinde süremizi tamamladık gidiyoruz. İnşallah başka mecralarda bu memlekete hizmet edeceğiz. Kaymakamımızın da ilçemize yapacağı başarılı hizmetlerden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Zengince de, ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Eser´e teşekkür etti.

Bundan sonraki yaşamında ailesiyle beraber huzurlu, sağlıklı bir hayat temenni eden Zengince, ?Belediye´nin kurmuş olduğu çini atölyesinde büyük bir emek verilerek hazırlanan ve bize hediye edilen Osmanlı Devlet Armasını almaktan onur duyduk. Köklü bir tarihten geliyoruz. Bu tarih içerisinde de Darende çok müstesna bir yere sahip. Osmanlı´nın önemli manevi önderlerinden Şeyh Hamid-i Veli (Somuncu Baba) bu topraklarda yatmakta. Dolayısıyla Devlet-i Aliye ile Darende´nin güçlü bir gönül birlikteliği var. Türkiye´nin ne kadar köklü bir geleneğe sahip olduğunun vurgulandığı bu çini tabloyu bizlere hediye ettiler. Ben başkanıma çok teşekkür ediyorum. Rabbim bundan sonraki hayatında diledikleri inşallah nasip eder. Milletimizin, devletimizin birlik ve beraberliği daim olsun.? dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Eser ve Kaymakam Zengince, günün anısına hatıra fotoğrafı çekindi.