Başkan Eser, meclis üyeleri, muhtarlar ve parti temsilcilerine iftar verdi

Belediye Başkanı Süleyman Eser, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve siyasi parti temsilcileri ile iftarda bir araya geldi.

Başkan Eser, meclis üyeleri, muhtarlar ve parti temsilcilerine iftar verdi
Gündem 8.06.2017 11:55:48 959 0

Belediye Başkanı Süleyman Eser,  belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve siyasi parti temsilcileri ile iftarda bir araya geldi.

Günpınar Şelalesi´nde belediyeye ait bir tesiste düzenlenen iftar yemeği öncesinde Kur´an-ı Kerim okundu.

İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan Başkan Eser, belediye meclis üyelerine, mahalle muhtarlarına  ve siyasi parti temsilcilerine teşekkür ederek şunları söyledi: 

"Davetimize iştirak ederek soframızı şereflendirdiniz. Burada bulunan insanların ortak özelliği Darende sevdalısı olmalarıdır. Darende´ye gerek mahalle muhtarı olarak, belediye meclis üyesi ve gerekse de siyasi parti temsilcileri olarak hizmet etmek için gecenizi gündüzünüze katıyorsunuz. Bu aziz mübarek günde sizlerle birlikte iftar soframızda bir araya gelmek istedik. Birlik ve beraberliğimizin güçlü olması, ilçemiz için daha güzel çalışmaların yapılması demek. Bizler bir takım halinde hareket ederek Darende´mizi daha kaliteli bir geleceğe taşıyacağımıza inancım tamdır." dedi. 

Darende Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Sezer de, "Bizler mahallelerimizin sorunlarının çözümü için başkanımız ve meclis üyelerimiz ile birlikte uyum içinde çalışmalar yürütüyoruz. Başkanımızın da bizlere her zaman desteğini görüyor ve biliyoruz. Darende´ye hizmet için varız. Onun için Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın." diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hasan Şentürk ise, Başkanın birlik ve beraberlik adına düzenlediği iftar yemeğine katılmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, Ramazan ayının bereketiyle İslam coğrafyasında yaşanan acı ve gözyaşlarının son bulması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından Başkan Eser, konukları uğurlarken, iftar organizasyonunu düzenleyen personeli ile birlikte hatıra fotoğrafı çekindi.