Başkan Eser, ?Darende sağlık turizmi merkezi olacak?

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, ilçemize yeni Fizik Tedavi Hastanesi yapılacağı müjdesini verdi.

Başkan Eser, ?Darende sağlık turizmi merkezi olacak?
Sağlık 22.02.2018 08:25:03 1612 1

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, ilçemize yeni Fizik Tedavi Hastanesi yapılacağı müjdesini verdi.

Başkan Eser gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, inanç ve doğa turizmi ile adından sıkça söz ettiren Darende´nin, sağlık turizmi ile de önemli bir merkez olacağını söyledi.

Başkan Eser, yeni yapılacak olan Fizik Tedavi Hastanesi hakkında bilgiler vererek, ?Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız, Ankara´da çeşitli temaslarda bulunduğumuz projemiz, Mart ayında ihale edilecek ve kısa bir süre sonra inşaatına başlanacak. 50 yatak kapasiteli olacak hastanemiz, ilçemizin tanıtımına önemli katkı sağlayacak. Makul bir sürede de bu yatırım tamamlanacak. Birçok ilde bulunmayan bu tesis, ilçemizin sağlık turizminde önemli bir konuma gelmesini sağlayacak. Hacılar mahalle yolu üzerine yapılacak şifa merkezimiz, beş yıldızlı otelleri aratmayacak şekilde tasarlandı.? dedi.

2018 yılında çok önemli yatırımlara imza atmaya devam edeceklerini kaydeden Eser, ?20 milyon TL değerindeki sağlık yatırımını ilçemize kandırıyoruz. Turizm öncelikli kalkınma planımızın yanı sıra işsizliğe yönelikte proje ve çalışmalar yürütüyoruz. Kısa bir süre sonrada ilçemize yeni tesisler kazandırarak iş sahası oluşturacağız. İlçemizin gelişmesi için gece gündüz demeden çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz.? diye konuştu.

Projeyi, sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Süleyman Eser, kısa sürede büyük bir beğeni gördüğünü ve vatandaşlarında projeyi beğendiğini sözlerine ekledi.