Başkan Eser, ?2018 hizmet yılı olacak?

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, bir grup muhtarı kabul ederek sorunlarını dinledi.

Başkan Eser, ?2018 hizmet yılı olacak?
Gündem 12.04.2018 15:57:05 802 0

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, bir grup muhtarı kabul ederek sorunlarını dinledi.

Belediyede bir süre misafir ettiği muhtarlara hitaben konuşan Başkan Eser, mahallelerin çözülemeyecek sorunları olmadığını söyledi.

 Eser, ?öncelikle ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum bu göreve geldiğimiz günde söylemiştik. Sizlerin yanında olacağız şimdide söylüyorum her zaman sizlerin yanında ve hizmetindeyim mahallenizin veya sizin şahsi probleminiz varsa çözmeye hazırız. Biz sizler için varız, biz sizlerin isteklerine cevap vermek zorundayız. Biz cenazemizde birlikte ağladık, düğünümüzde birlikte oynadık, bizim birlik içinde çözemeyeceğimiz sorun yoktur. Arkadaşlar, çevremiz ateş çemberi komşu ülkeler yangın yeri biz birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Devletimizin yanında yer alacağız. Cumhurbaşkanımızın emrindeyiz o bize nereye derse oraya yürürüz arkadaşlar mahallelerimizin problemleri küçük problemlerdir, biz bunların hepsini çözmeye hazırız yeter ki milli birliğimizi koruyalım. Darende olarak en güzel insanları yetiştirmişiz yaşadıkları yerlerde örnek insanlar olmuşlardır, biz Darendeliler olarak Vatanına bağlı Bayrağına bağlı ezanına saygılı insanlarız.? dedi.

Başkan Eser son olarak, ?Darende bölgemizin cazibe merkezidir her yıl binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapıyor. Bizde bu güzel ilçemize ve güzel ilçemizin güzel insanlarına hizmet edelim diyoruz Darende´mize kalıcı eserler bırakalım diyoruz İnşallah 2018 Darende´de hizmet yılı olacak" diye konuştu.