Anaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verildi

Anaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

Anaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verildi
Eğitim 4.04.2017 14:45:04 1336 0

İlçemizde, Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu iş birliği dâhilinde, anaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

Yavuz Sultan Selim Anaokulu´nda verilen uygulamalı eğitimde öğrencilere, trafik işaretleri ve kuralları ile ilgili olarak Darende Sürücü Kursu tarafından eğitim verildi.

Sürücü Kursu Usta Öğreticisi Ali Gök, yaptığı açıklamada, çocuklara küçük yaşlarda trafik kültürü ve bilincinin aşılanması gerektiğini, gelecek nesillerin şimdiden trafik bilgisi ve kültürüyle yetişmesinin önemli olduğunu söyledi.

Miniklere verilen uygulamalı eğitimden başarılı sonuçlar elde edileceğini ifade eden Gök, "Çocuklarımıza trafik eğitimini kolaylaştırıcı birçok etkinlik düzenliyoruz. Çocuklarımızı trafik konusunda eğitip, geleceğe sosyal sorumluluğu gelişmiş genç bireyler olarak yetiştirmek istiyoruz. Öğrencilerimize yönelik trafik eğitimlerine devam edeceğiz" diye konuştu.

Okul Müdürü Gazi Kurtoğlu da, miniklere erken yaşta verilen eğitimle trafik ve çevre bilinci oluşturmak adına güzel bir eğitim olduğunu belirterek, Darende Sürücü Kursu´na teşekkür etti.