Kasım Gücük güven tazeledi

Kasım Gücük güven tazeledi

Kasım Gücük güven tazeledi
Gündem 16.02.2014 13:02:00 4779 0

Darende Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı?na yeniden Kasım Gücük seçildi.

Esnaf Kefalet Salonunda yapılan seçimde 203 üyeden 138?inin oyunu alan Kasım Gücük 1999?dan beri başkanlığını yaptığı oda yönetiminde beşinci kez göreve getirilirken, diğer aday Mithat Özdemir ise 65 oy aldı.

Genel Kurul?un divan başkanlığını yapan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyon Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf Odaları Birlik Başkanı Şevket Keskin üyelere seslenerek oda aidatlarının ödenmesi ile daha güzel hizmet alabilecekleri uyarısında bulundu.

Aidatlarınızı ödeyin

Keskin; ?Aidatlar düzenli olarak ödenmezse odaların ayakta durması mümkün değil. Bu aidatları esnaf yatırmak, odalar da almak zorunda.? dedi.

Konfederasyondaki görevi vesilesiyle esnafların sorunlarını dile getirme adına önemli çalışmalar yaptıklarını söyleyen Keskin, satış işlemlerindeki ÖTV?nin kaldırılmasını da beklediklerini dile getirdi.

Esnafların sorunları çözülecek

Genel kurula katılan AK Parti Darende Belediye Başkan adayı Dr. Süleyman Eser de yaptığı selamlama konuşmasında seçimin şoför esnafına hayırlı olmasını diledi. Eser seçimi kazandığı takdirde esnafların sorunlarını çözmeyi hedeflediklerini kaydederek; ?Biz sizlerin yanındayız. Her türlü isteklerinize yasa ve imkanlar ölçüsünde yardımcı olacağız.? diye konuştu.

Seçimlerin ardından yeniden başkanlığa getirilen Gücük de bir teşekkür konuşması yaptı. Destek veren ve vermeyen herkese katılımlarından dolayı teşekkür eden Gücük, şoför esnafının sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ifade etti.

M Plaka için çalışma

Kısa süre önce odanın hizmet binasını yenileyerek güzel bir hale getirdiklerini belirten Gücük, kazalara müdahale sırasında ve gerekli olan diğer yerlerde kullanılmak üzere vinç alındığını, ayrıca bir de turing çekiciyi de hizmetlerine eklemek istediklerini söyledi.

İlçede servis taşımacılığı yapan araçlar için M plakanın tahsis ve kullanımına yönelik çalışmalarında neticeye yaklaştıklarını ifade eden Gücük; ?Sizlerden aldığımız güçle buradayız, tüm enerjimizi şoför esnafımız ve halkımıza hizmete harcamaya devam edeceğiz. Hepinize kazasız, huzurlu günler diliyorum.? şeklinde konuştu.

Fotoğraflar için tıklayın 

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=2901 


Anahtar Kelimeler: