Ahmet Çakır, dayısının eşinin cenazesine katıldı

Ahmet Çakır, dayısının eşinin cenazesine katıldı

Ahmet Çakır, dayısının eşinin cenazesine katıldı
Vefatlar 29.01.2014 17:27:00 12195 0

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, dayısı merhum Hamdi Salih İçli`nin Adana`da vefat eden eşi Kadriye İçli`nin (83) Darende ilçesindeki cenazesine katıldı.

Solunum ve kalp yetmezliği nedeniyle bir süredir Adana Avrupa Hospıtal`da tedavi gören ve 28 Ocak 2014 günü vefat eden İçli`nin cenazesi Darende`ye getirildi. Zaimoğlu Çarşı Camisi`nde öğleyin cenaze namazı kılınan İçli, Kılıçbağı Mahallesi Aile Mezarlığında toprağa verildi.

Kadriye İçli; Sıdıka Sönmezler, Hatice Topuz, Emine Kocamemik ve Selam, Feryadi, Kadir, Muttalip, Sadettin ile Abdullah İçli`nin annesi idi.

Cenazeye Başkan Çakır, AK Parti İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, AK Parti Darende Belediye Başkan Adayı Dr. Süleyman Eser, MHP Darende Belediye Başkan Adayı Lütfü Gültekin ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenazenin toprağa verilmesinin ardından aile ile birlikte taziyeleri kabul eden Çakır, katılanlara teşekkür etti.

Çakır daha sonra kısa bir süre önce vefat eden Darende CHP İlçe Başkanı Sinan Sunguroğlu`nun babası Mehmet Hulusi Sunguroğlu`nun taziyesine katıldı. Sunguroğlu`na başsağlığı dileklerini ileten Çakır, AK Parti Darende Belediye Başkan Adayı Dr. Süleyman Eser`le görüşmelerde bulundu.

 Taziye için Abdullah İçli: 0537 6329533

Fotoğraflar için tıklayın 

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=2849 

 


Anahtar Kelimeler: