Arızgeben´de ulaşım yeni yoldan verildi

Arızgeben`de ulaşım yeni yoldan verildi

Arızgeben´de ulaşım yeni yoldan verildi
8.11.2013 21:15:00 8381 0

Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, ilçedeki bazı köylerde yapımı devam eden Özel İdare ve Köylere Hizmet Götürme Birliği kaynaklı yatırımları inceledi. Kaymakam Kuş, Arızgeben geçidinin kış gelmeden stablizesinin tamamlanması için çalışmaların yoğunlaştırıldığı alanda incelemelerde bulundu.

Bünyamin Kuş, yapımı devam eden, yol köprü yapımı ve alt yapı hizmetlerini yerinde inceleyerek safhaları hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Çalışmalar tamamlanmak üzere

Yeşiltaş Köyü?ne yapılan köprü, Çaybaşı Köyü yolunun asfaltlanması,  Başkaya, Üçpınar, Kuzpınar köyleri başta olmak üzere çok sayıda köyün kullandığı Arızgeben geçidindeki yol çalışmalarını yerinde inceleyen Kuş, hizmetlerin kış gelmeden bitirilmesi için süratle hareket edildiğini kaydetti. Kuş, yeni bir güzergahtan açılan Arızgeben geçidinde 6.5 kilometrelik yolun stablizesinin yapılmasına başlandığını ve kısa bir süre sonra ulaşıma açılacağını ifade etti.

Önceliğin yol çalışmalarında olduğunu belirten Kuş; ?Yolları vatandaşlarımızın yanı sıra taşımalı sistem kapsamındaki öğrenciler de kullanıyor. Köyünden başka bir yere taşınarak eğitim gören çocuklar başta olmak üzere vatandaşlarımızın daha iyi koşullarda yolculuk yapmaları bizim için önemlidir.? ifadelerini kullandı.

Balaban beldesine de uğrayan Kuş, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.


Anahtar Kelimeler: