Kazalar can aldı

Kazalar can aldı

Kazalar can aldı
Gündem 16.09.2013 12:29:00 2735 0

Özel Harekâtçı komiser kazada öldü

Bayram tatilinde Darende’de meydana gelen kazalarda 1 kişi yaşamını yitirirken, 3 ayrı kazada 16 kişi yaralandı.

Malatya-Darende karayolunun Kürecik mevkisinde M.Fazıl Yıldırımkaya yönetimindeki 34 EF 2040 plakalı otomobil ile Sait Taşkaya idaresindeki 38 TE 881 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekât Daire Başkanlığı’nda görevli komiser Sait Taşkaya hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı.

Kazada yaralanan Meral Taşkaya, çocukları Bedir ve Fatih ile diğer otomobilde bulunan Rahmi Yıldırımkaya ile Nurhayat ve Meral Çakıcı ambulanslarla İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi ile Beydağı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Taşkaya`nın yakınlarıyla Muş`ta bir akrabalarının düğününe katıldığı ve Yalova`ya dönmek için yola çıktığı öğrenildi.

 

Hakim trafik kazasında öldü

Darende’de meydana gelen trafik kazasında Siirt’in Kurtalan ilçesinde hakim olan Yaşar Yılmaz (32) hayatını kaybetti.

Malatya-Kayseri karayolunun Yazıköy mevkisinde meydana gelen olayda Yaşar Yılmaz’ın kullandığı 06 EYK 43 plakalı otomobil kontrolden çıkarak şarampole düştü. Kazada sürücü Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetti.

 

Bayram günü düğün yolunda kaza: 10 yaralı

Darende’de bayramın ikinci günü meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı.

Abdussamet Ağaç yönetimindeki 35 BYA 12 plakalı panelvan tipi araç, Aşağıulupınar beldesi yakınlarında elektrik direğine çarptı.

Kazada, sürücüyle Fatma (34), Gülcihan (31), Hatice, Veysel (9), Dilşah Ağaç (4) ile Esme (34), Hüseyin (31), Meryem (2) ve Şamil Ahmet Hasırcı (1) yaralandı.

Araçtakilerin, bir yakınlarının düğününe katılmak için İzmir`den Ağrı`ya gittikleri öğrenildi.

Meydana gelen trafik kazasında ise şarampole devrilen araçta bulunan 6 kişi ölümden döndü.

Cebrail Özder (45) idaresindeki 41 K 8401 plakalı otomobil Kayseri-Malatya karayolunun Akçatoprak mevkisinde kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada sürücüyle birlikte araçta bulunan Şafak Özder (40), Senanur Özder (15) ile Ferdi Korkmaz (23), Atiye Korkmaz (21) ve 1 yaşındaki İbrahim Korkmaz yaralandı.

Akraba olan yaralıların tatil için Elazığ’a gitmekte oldukları öğrenildi.

 

Traktörde kalp krizi geçirdi

Darende’ye bağlı Yavuzlar Köyünde traktörle tarladan evine dönmekte iken kalp krizi geçiren Abuzer İnce (77), 15 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Abuzer İnce’nin kullandığı 01 AV 267 plakalı traktör kontrolden çıkarak devrildi. Ambulansla Darende Hulûsi Efendi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan İnce’nin traktörün devrilmesi ile boynunun kırıldığı belirlenirken, ağır yaralı olan şahıs ilçede yapılan ilk müdahalenin ardından sevkedildiği Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altına alındı.

İnce, 15 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra vefat etti. İnce’nin cenazesi köyünde toprağa verildi.


Anahtar Kelimeler: