Karabacak´ta arazi cinayeti

Karabacak`ta arazi cinayeti

Karabacak´ta arazi cinayeti
Gündem 7.05.2011 13:02:00 6206 0

Arazi anlaşmazlığında kan döküldü: 1 ölü

Darende`ye bağlı Karabacak Köyünde akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Karşılıklı silahların ateşlendiği olayda Hüseyin Ç. (49) yaşamını yitirirken, Bekir Ç. yaralandı.

Alınan bilgiye göre, olay yerinde bulunan maktulün kızı Z. Ç.’nin verdiği ifadeye göre Peteklik mevkisinde R.Ç, babasıyla tartıştı. Bu arada Bekir Ç`de olaya müdahil oldu ve karşılıklı silahlar ateşlendi. Olay yerinin yakınındaki bir tepeden de Ş. ve O. Ç babasına ateş ederek kaçtı.

Hüseyin Ç, hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti. Bekir Ç. ise Darende Hulusi Efende Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından, Turgut Özal Tıp Merkezine sevk edildi. Malatya Adli Tıp Kurumunda incelemesi yapılan Hüseyin Ç.’nin cenazesi köyünde toprağa verildi. Cenazeden sonra ailenin taziyeleri kabul etmediği öğrenildi.

R.Ç. olayda kullandığı ruhsatlı av tüfeği ile yakalanarak gözaltına alınırken, Ş. ve O.Ç. olaydan 12 gün sonra dağda saklandıkları mağarada Jandarma tarafından yakalandı. Ş. ve O.Ç. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.


Anahtar Kelimeler: