Bekir Özer´in yeni kampanyası

Bekir Özer`in yeni kampanyası

Bekir Özer´in yeni kampanyası
Eğitim 11.01.2011 13:17:00 2734 0

Emekli öğretmen Bekir Özer, okullardaki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulüplerinden destek alarak, öğrenciler ve hayırseverlerden toplayacağı malzemeleri ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmak için ‘Gönülden öğrenciye’ adlı bir kampanya başlattı.

Daha önce ‘Bir nebze hayır çarşısı’ adlı bir organizasyonla vatandaşların kullanmadığı eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Bekir Özer emekli bir eğitimci olarak öğrencilerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yeni bir kampanya ile toplumdaki sosyal dayanışmaya katkı sağlamayı düşündüğünü söyledi.

Öğrenciler yaşayarak öğrenecek

Özer; “Öğrencilerimizin bir kısmının ailelerinin imkânsızlığı bir kısmının da ilgilenilmemesi nedeniyle bir takım gereksinimlere ihtiyacı olduğu bilinen bir gerçektir. Öğrencilerimizin arkadaşlarına mahcup olmamaları için kırtasiye ve giyim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yola çıktık. Gerek hayırsever vatandaşlarımızın sağlayacağı destek, gerekse de okullara konulan yardım sandıkları aracılığıyla toplanan malzemeler komisyonların belirleyeceği öğrencilere ulaştırılacaktır. Öğrencilerin yardımlaşma duygusunu yaşayarak öğrenmeleri için bu uygulamanın fayda sağlayacağını umuyorum” dedi.

Bekir Özer Telefon: 0505 493 71 07


Anahtar Kelimeler: